Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

In perioada 21-23.07.2019 sectia de SPA al Hotelului O3zone va fi inchis pentru lucrari de mentenanta. Hotelul este situat in centrul statiunii.
Hotelul O3ZONE 3* din statiunea Baile Tusnad, datorita orientarii spre Stanca Soimilor asigura o priveliste minunata. De asemenea hotelul este amplasat in centrul statiunii, fiind o locatie care se adreseaza mai multor categorii de clienti: companii care doresc organizarea de evenimente, persoane care doresc imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea acesteia, precum si persoanelor care doresc sa beneficieze de procedurile SPA oferite de Centrul SPA.
Descriere facilitati:
Tratament: se efectueaza in Baza de Tratament a Hotelului Tusnad - 500 m distanta. Nu se accepta animale de companie in locatie.
Atractii turistice:
Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului,Tinovul Mohos, Complex de agrement cu strand mezotermal, Stanca Soimilor, Poiana Indragostitilor, Corund.
Politici:
Check-out pana la orele 12:00. Taxa animal de companie - 25 lei/zi.
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu cu o capacitate de 120 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Room TV
Bathroom
Shower
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness Centre
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Safety Deposit Box in room
Airconditioning
Laundry
Ironing Service
Free Parking
Indoor Swimming Pool
Bar
Minibar

Locatie