Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 312 hoteluri

Bodrum, Turcia

Hotelul este situat pe malul marii la 25 km de centrul orasului Bodrum si la 5 km de localitatea TurgutreisDotari camere Aer conditionat TV telefon seif minibar wireless internet dus uscator de par balcon Localizare Hotelul este situat pe malul . . .

Bodrum, Turcia

Hotelul Parkim Ayaz este situat in Gumbet la 3 km de centru si la 38 km de aeroport Dotari camere aer conditionat TV telefon minibar seif uscator de par baie cu dusDotari camere Aer conditionat TV telefon minibar seif uscator de par baie cu dus L . . .

Bodrum, Turcia

Hotelul Salmakis Resort 4 este situat in zona Bardakci pe plaja in partea mai linistita a golfului la 1 km de centrul statiunii Dotari camere aer conditionat telefon TV satelit minibar seif uscator de par balcon baie cu cadadusPlaja Plaja privata . . .

Bodrum, Turcia

Hotelul Kadikale Resort este situat in zona Turgutreis la 50 de metri de plaja si la 18 km de centrul statiunii Dotari camere aer conditionat TV telefon minibar seif uscator de par baie cu cada sau dus balconPlaja Privata cu nisip sezlonguri umbre . . .

Bodrum, Turcia

Situat la doar 60 de metri de o plaja in Bitez . . .

Bodrum, Turcia

Hotelul Shark Club este situat in Gumbet la 350 de metri de plaja la 2 km de centrul orasului Bodrum si la 42 km de aeroport Dotari camere aer conditionat TV LCD minibar wi-fi gratuit telefon baie cu dus uscator de par balconPlaja Plaja publica c . . .

Bodrum, Turcia

Hotelul Jasmin Beach este situat in Gumbet la 20 de metri de plaja la 3 km de centru si 35 km de aeroport Dotari camere aer conditionat contra-cost TV telefon minibar uscator de par baie cu duscada balconPlaja Publica cu nisippietris Dotari camer . . .

Bodrum, Turcia

Hotelul este situat pe malul marii la 3 km de centrul orasului BodrumDotari camere Aer conditionat TV telefon minibar seif baie cu cada sau dus uscator de par balcon Localizare Hotelul este situat pe malul marii la 3 km de centrul orasului Bodru . . .

Bodrum, Turcia

Hotelul Bendis Beach este situat la 70 metri distanta fata de plaja la 6 km de Turgutreis si 24 km de orasul Bodrum Dotari camere aer conditionat TV telefon minibar uscator de par baie cu dus balconPlaja Proprie cu nisippietris umbrele sezlonguri . . .

Bodrum, Turcia

Hotelul Salinas Beach este situat in Gumbet la 30 de metri de plaja la 4 km de centrul orasului Bodrum si la 35 km distanta de aeroport Dotari camere aer conditionat TV satelit telefon seif uscator de par baie cu dus balcon . . .

Bodrum, Turcia

Tip masa All InclusiveDescriere un hotel bun de 5 recomandat pentru vacantele in familie si celor care duc un mod de viata activ  Construit in anul 2002 cu o suprafata totala de 124000 m2 ultima renovare  in 2009Localizare este situat la 40 km de aer . . .

Bodrum, Turcia

Hotelul Isis ResortSpa este situat in zona Gumbet pe malul marii la 4 de km distanta fata de centrul statiunii Dotari camere aer conditionat TV telefon minibar seif uscator de par baie cu cada sau dus balcon sau terasaDotari camere Aer conditionat . . .

Bodrum, Turcia

Descriere Localizarea unitatii de cazare Hotelul Sami Beach 3 este localizat pe plaja Gumbert la doar 3 km distanta fata de centrul Bodrum-ului si la 40 km distanta fata de aeroportul BodrumMilas Descrierea unitatii de cazare . . .