Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olimpic

Jupiter, Romania

Descriere

 


Descriere generala: Hotel Olimpic*** a fost modernizat complet si ca urmare a imbunatatirilor aduse a fost reclasificat in 2010 la categoria de 3***. Majoritatea camerelor hotelului beneficiaza de vedere la mare.


 Turistii au acces facil la Complexul Comercial si de Agrement care se afla in imediata vecinatate.  Tot in apropiere se afla si Barul Latino Paradis, lacul de Agrement Tismana si renumita discoteca Captain Mondy’s.


Localizare: Hotelul este situat la 20 m de plaja. Prin arhitectura, constructie si pozitionare, toate camerele au vedere la mare.


Dotari generale: restaurant, parcare proprie, sala internet, bar, schimb valutar, terasa de vara, 2 sali de conferinta cu o capacitate de 50 locuri, respectiv 100 locuri. Plaja este amenajata si rezervata gratuit pentru clientii hotelului, cu toate structurile de agreement.


Dotari camere: Hotel Olimpic dispune de 455 locuri de cazare in 214 camere duble si 9 camere triple, modernizate in  anul 2008 dotate cu TV prin cablu, minibar, baie cu dus, balcon.


Servicii masa: Masa se poate servi in restaurantul Olimpic, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice. Aceste bonuri valorice sunt valabile atat la restaurant cat si la barul de zi. Valoarea mesei este:


- Mic dejun = 20 Ron / zi / persoana;


- Pranz = 45 Ron / zi / persoana;


- Cina = 35 Ron / zi / persoana.


 


Facilitati copii:


-Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;


-Pat suplimentar: 50% din valoarea unui loc doar la cazare, serviciile de masa se achita integral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.