Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 42 hoteluri

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat foarte aproape de strada principala a statiunii NessebarLocalizare la o distanta de 500 m de plaja si 1 km de orasul vechiDotari camera televizor telefon minibar aer conditionat acces internet terasaFacilitati hotel restaurant lob . . .

Nessebar

WEBSITE httpwwwvigo-panoramacomindexenhtmlW_VzkGgzbcs LOCALIZARE Hotelul Vigo Panorama este situat in Nessebar la 150 de metri distanta de plaja . . .

Nessebar, Bulgaria

LOCALIZARE Hotelul este situat la 500 de metri distanta fata de plaja . . .

Nessebar, Bulgaria
Nessebar, Bulgaria

Descriere Hotelul Nessebar Royal Palace4 este un hotel unic in statiune cu un interior luxos design unic cecombina elemente arhitecturale din diferite ereTip masa Mic dejunLocalizare Hotelul este situat in partea de nord a orasuluivechi la doar . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Aqua Paradise Resort este situat pe drumul principal Burgas-Varna lAeng cel mai mare parc acvatic din Balcani Complexul este la 500 m departe de plaj Si ocup o suprafaT total de 36 237 mp Aan verdeat luxuriant se afl cldirea hotelului cu patru etaj . . .

Nessebar

LOCALIZARE Vigo Beach este situat in statiunea Nessebarla 30 de metri distanta de plaja si la 1 km fata de centrul vechi al orasului Nessebar WEBSITE httpwwwvigo-beacheu . . .

Nessebar, Bulgaria

Hotelul este situat la 100 de metri distanta fata de plajaLOCALIZARE Hotelul este situat la 100 de metri distanta fata de plaja . . .

Nessebar

Festa Panorama este o alegere potrivită pentru cupluri și familiile cu copiiWebsite httpwwwfestapanoramabgcomlngen Tip masa All inclusive Categorie 4 Localizare Hotelul se afla în zona de promenadă a orașului Nessebar și la doar 150 metri . . .

Nessebar

Sol Nessebar Palace face parte din categoria de hotelurilor de lux și se află în primul rând de la plajăWebsite httphttpwwwsolnessebarpalacecom Tip masa All inclusive Categorie 5 Localizare Hotelul se află la 50 metri de plajă și 2 kilomet . . .